България - 51 щат на САЩ

Здравейте, скъпи приятели!

С оглед на продължаващото вече три десетилетия дъно, което копаем в нашата държава, липсата на ангажирано гражданско общество и народ, който да се противопоставя на корупцията, политическото статукво и лустрация за всички заемали позиции в ЦК на БКП и в момента заемащи позиции във всички сфери на системата в България, липсата на съдебна система и правосъдие и ерозиралата до мозъка на костите политическа система предлагам България да се присъедини в съюза, като 51 щат на САЩ. Вече 30 години продължава масовото изтичане на млади кадри в западна Европа. Липсата на раждаемост, политическа ангажираност на малкото останали млади хора, които да имат чисти помисли за управление на страната, липсата на народ, който да защитава истинските демократичните ценности, отшелничеството и стоицизма както и заблуждението, че с търпение и инат можем да станем свободни, породи създаването на тази петиция. Направено е максимално лесно и просто. Не трябва да излизате от дома си. Всеки, който желае докато попръцква и бие жена си на 5-тата ракия, всеки, който е навел главата си за да не я отсече сабята, всеки, който има страх да не остане без работа ако се бунтува за да защитава правата и достойнството си, всеки, който псува централните новини всяка вечер докато си боцка от салатката на изтритата и захабена мушама на масата може да подкрепи тази петиция за присъединяването на България като 51 щат на САЩ. Можем да изпреварим Пуерто Рико защото те също го желаят и живота в България да се оправи. При одобрение в американския сенат, всички български граждани, ще получат и така мечтания американски паспорт и да станат пълноправни американски граждани, които да пътуват и на територията на САЩ. Чуждестранните инвестиции ще се увеличат и ще имаме губернатор в България, който ще представлява страната ни избран от народа чрез пряк вот. Петицията, е достъпна и за всички тулупи и маргинали, за цялата диванна армия на България. Покажете силата си, яростта си, гнева си и нека България наистина да стане на 2 окена + Черно море. Бунтувайте се роби! Бунтувайте се и разкъсайте тези окови и страха на които са ви подчинили 240-те шайки! Покажете на какво е способен българския лъв! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!

fist-2789573_1280.png

С подписването си упълномощавам Сунай Сабриев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.