Възмездие за обречените коне, изоставени в Осоговската планина

До Българската държава, в лицето на Районна прокуратура Кюстендил, Министерство на земеделието, Българската агенция по безопасност на храните, както и до членовете на всяка друга организация или институция, в чиято юрисдикция попада жестокият случай на изоставените в Осоговската планина коне, и чието сърце и съвест не могат да останат безучастни:

Призоваваме за възмездие за мъчителната смърт на около 70 коня и безпомощното състояние на други приблизително 30, причинени от престъпната небрежност, безотговорност и жестокост на "бизнесмена" Петър Пищалов, собственик на стадото. Трагедията на тези невинни животни не бива да остане ненаказана! Молим за справедливо и пълно разследване, и най-вече за адекватно наказание, приложено с цялата строгост на закона! Тези прекрасни животни са нямали шанс! Не давайте шанс на извършителят да се измъкне със смешната санкция от 1000 до 4000 лв.!!! Неговата жестокост, арогантност и безхаберие не заслужават милостта и снизходителността на никой човек, институция или закон!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.