Възмездие за обречените коне, изоставени в Осоговската планина

До Българската държава, в лицето на Районна прокуратура Кюстендил, Министерство на земеделието, Българската агенция по безопасност на храните, както и до членовете на всяка друга организация или институция, в чиято юрисдикция попада жестокият случай на изоставените в Осоговската планина коне, и чието сърце и съвест не могат да останат безучастни:

Призоваваме за възмездие за мъчителната смърт на около 70 коня и безпомощното състояние на други приблизително 30, причинени от престъпната небрежност, безотговорност и жестокост на "бизнесмена" Петър Пищалов, собственик на стадото. Трагедията на тези невинни животни не бива да остане ненаказана! Молим за справедливо и пълно разследване, и най-вече за адекватно наказание, приложено с цялата строгост на закона! Тези прекрасни животни са нямали шанс! Не давайте шанс на извършителят да се измъкне със смешната санкция от 1000 до 4000 лв.!!! Неговата жестокост, арогантност и безхаберие не заслужават милостта и снизходителността на никой човек, институция или закон!

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook