Възмездие за обречените коне, изоставени в Осоговската планина

До Българската държава, в лицето на Районна прокуратура Кюстендил, Министерство на земеделието, Българската агенция по безопасност на храните, както и до членовете на всяка друга организация или институция, в чиято юрисдикция попада жестокият случай на изоставените в Осоговската планина коне, и чието сърце и съвест не могат да останат безучастни:

Призоваваме за възмездие за мъчителната смърт на около 70 коня и безпомощното състояние на други приблизително 30, причинени от престъпната небрежност, безотговорност и жестокост на "бизнесмена" Петър Пищалов, собственик на стадото. Трагедията на тези невинни животни не бива да остане ненаказана! Молим за справедливо и пълно разследване, и най-вече за адекватно наказание, приложено с цялата строгост на закона! Тези прекрасни животни са нямали шанс! Не давайте шанс на извършителят да се измъкне със смешната санкция от 1000 до 4000 лв.!!! Неговата жестокост, арогантност и безхаберие не заслужават милостта и снизходителността на никой човек, институция или закон!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Ирина да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...