Петиция за учредяване на Православна българска църква на територията на Нотингам

Българската православна християнска общост на територията на Нотингам и околността, както и съседни градове, се разраства с доста бързи темпове. 

За да се спомогне обединението, подпомагането, поддържането и разрастването на горната, се реши учредяването на българска православна църква на територията на град Нотингам.

Православната вяра, българските традиции и българското писмо и четмо, са ни спасявали, сплотявали и съхранили през вековете. 

Нека да покажем на нашите деца, приятели, роднини и сънародници тук, а и в България, че сме силни заедно, и че можем да се обединяваме, в името на нашата православна вяра и български традиции.

Моля, всеки желаещ да има българска православна църква в Нотингам, да подпише петицията, като постави имена, адрес и email.

Тези данни ще бъдат предоставени на отговорната Митрополия, за вземане на решение за учредяване на българска православна църква.

Благодарим!

 


Боряна Стойкова-Димова    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Facebook