Покана към тётка Митрофанова да затваря руските кочини в България и с целия си Колхоз да си се връща в Мацква БЕЗОТЛАГАТЕЛНО!

874D53BE-4027-4874-8AAA-037CE9D70540.jpegКаним безобразно нахалната, самозабравила се тётка Елеонора Митрофанова, която се е въобразила като помесчица на задунайската губерня на фашистката диктатура, да затваря всичките руски кочини и в София, и в Русе, и във Варна, и почетните руски кочини в Бургас и Пловдив и да си събере целия вмирисан Колхоз, да го натовари на влакове, самолети и кораби, всеки според кастата му, и да си се връща в Мацква БЕЗОТЛАГАТЕЛНО, докато не се научи какво означава уважение!

И да не си забравя агентурницата от престъпни български лакеи, вкючително всички комустически ченгета, лекари, преподаватели, журналисти, общественици и всякаква друга персистиращо манипулативна, патологично лъжеща русопоклонна сволачь, кланяща се на минали и/или настоящи диктатори ацвабадители и всички други промити суки милеещи по методите им!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Анди Александър да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )