Покана към тётка Митрофанова да затваря руските кочини в България и с целия си Колхоз да си се връща в Мацква БЕЗОТЛАГАТЕЛНО!

874D53BE-4027-4874-8AAA-037CE9D70540.jpegКаним безобразно нахалната, самозабравила се тётка Елеонора Митрофанова, която се е въобразила като помесчица на задунайската губерня на фашистката диктатура, да затваря всичките руски кочини и в София, и в Русе, и във Варна, и почетните руски кочини в Бургас и Пловдив и да си събере целия вмирисан Колхоз, да го натовари на влакове, самолети и кораби, всеки според кастата му, и да си се връща в Мацква БЕЗОТЛАГАТЕЛНО, докато не се научи какво означава уважение!

И да не си забравя агентурницата от престъпни български лакеи, вкючително всички комустически ченгета, лекари, преподаватели, журналисти, общественици и всякаква друга персистиращо манипулативна, патологично лъжеща русопоклонна сволачь, кланяща се на минали и/или настоящи диктатори ацвабадители и всички други промити суки милеещи по методите им!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Анди Александър да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...