Да спрем застрояването на Кара дере

Нека да се опитаме да спрем безразборното застрояване на и без това малкото останали диви места в България. След като все пак веднъж беше спрян този проект не бива да позволим сега да бъде одобрен отново. А това се случва. Сергей Станишев разреши това при предното си управление, тъй като  засяга негови интереси и ще получи солидни суми за това. Все пак брат му е един от архитектите на комплекса. Едно от малкото неща, които ГЕРБ все пак направи беше да опази това диво място и да спре строителството. Сега новите управляващи набързо пак одобриха проекта като се надяват на фона на всичко, което се случва в момента в нашата държава, да мине без да бъде забелязано. Не го позволявайте! Нека се опитаме да запазим малкото красиви и диви места, които останаха в тази държава !!! Нека децата ни да могат да видят красотата на България, а не да бъдат заобградени само от бетон !

Гражданин на Република България    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Гражданин на Република България да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.