За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post


Гост

#801 Re: Re: Re:

2013-02-16 14:16

#800: катя - Re: Re: 

а на вас, като ви е жал за собствениците на фалиращите заведения, защо не ходите да им правите оборот а? нима непушачите са виновни за това че пушачите не искат да посещават заведенията? май вината си е изцяло ваша за фалитите. преди си мислех, че наркоманите и пияниците са далеч по-зависими и жалки от пушачите, но се убедих в противното.

Отговори

катя

#802 Re: Re: Re: Re:

2013-02-16 14:29:06

#801: - Re: Re: Re:

докато не падне забраната няма и да ги посещаваме.западната ни съседка ни оказва достатъчно гостоприемна затова ходим там.колко пъти ще заявяваме че не сме проститутки за да мръзнем по тротуарите.щом като плащаме сметката искаме да се веселим като всички други.искаме да си имаме свои заведения където вие да не се появявате както е навсякъде другаде по света.рано или късно и това ще стане.никой не те пита какво мислиш за нас дръж мнението си за себе си.

даниел петров

#803 Re: Re: Re: Re:

2013-02-16 14:51:06

#801: - Re: Re: Re:

когато една държава реши да въвежда някаква забрана трябва да помисли че и ние пушачите сме нейни граждани."ресторантьорите се задължават да осигурят помещения с обем не по малко от 20 кв.м. където да се пуши.тези помещения трябва да се почистват веднъж на 4 часа" това е цитат от отменения вече закон за забраната да се пуши в държавите от Е.С.въпреки това сега във Франция всички собственици на заведения са завели искови дела срещу държавата да им заплати загубите които са понесли през периода когато е действала забраната.и ще ги спечелят защото във Франция за разлика от нас има правосъдие и то е безпристрастно.