За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post

пушач

#799 Re:

2013-02-15 13:45

#1: -

Ако няма да е разрешено да се пуши никъде, да спират производството на тютюн и субсидиите. Да забраняват пържените храни - чипсове, зрънчовци и т.н ,  те садоста по-вредни от цигарите.

Не мога да разбера непушачите, ако има заведения за пушачи, просто няма да влизат там и няма да се тровят. Като ще се събират с приятели пушачи ще си ходят в заведения за непушачи. Не виждам проблем и защо са се закучили така.

Отговори

катя

#800 Re: Re:

2013-02-16 13:45:23

#799: пушач - Re:

няма и да ги разбереш те са особенна порода хора.искат всички да зачитат само тях да се съобразяват само с тях каточели други хора в тази държава няма.умират от завист как така някои да имат свои заведения пък те да нямат.затова се инатят за да може повече заведения да фалират това им достава изключително удоволствие.техните водачи са адвентисти и сектанти и умело използват слабостите им.мислят си че света е създаден само за тях и те са му центъра.спокойно скоро ще бъдат неприятно изненадани когато и тази забрана ще отиде в небитието то и сега не се спазва и няма да се спазва.гарантирано от нас пушачите.