За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post


Гост

#778 Re: Re: Re: Re:

2013-02-04 11:03

#776: катя - Re: Re: Re:  

 "един добре квалифициран пушач за 6 часа може да свърши в пъти повече работа от един непушач" А един също толкова квалифициран непушач да не би да е по-малко трудоспособен? Аз никъде не говоря за това кой върши повече работа, но вие отново като че ли се оправдавате без някой да го е очаквал от вас. Това е поведението на повечето пушачи по принцип. Да, вярно е, че има страни в които намаляват заплатите на пушачите само заради това, че са пушачи. Дали е справедливо е друг въпрос.  Само го дадох като пример за дискриминация в истинския смисъл на думата.

"Е.С. има пълна забрана за тютюнопушене в заведенията:Англия и Ирландия.в едната времето за подготовка за забраната е продължило 7 години а в другата 5 години." В България до колкото си спомням тази подготовка със забраната започна още през 2003 г. , сама можете да сметнете към 2012, колко години са минали, а също така по времето на кое управление се гласува тази промяна в закона. Както написах и по-горе нека ви сложат 2-3 маси, в най-неприятните части на заведенията, да сложат табели "маса за пушачи" и вентилация естествено и вече ще си имат вашите места, същите каквито до скоро бяха нашите.

 

Отговори

катя

#780 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-04 12:11:39

#778: - Re: Re: Re: Re:

и тези места ще ни устроят.по добре  такива отколкото на тротуара на студ като просякини.аз не съм човек втора категория как не можете да го разберете.плащам си сметката като всички други клиенти и срещу това искам да бъда уважавана а не изхвърляна от заведението като ненужна вещ.

стефан стоянов

#781 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-04 12:40:16

#778: - Re: Re: Re: Re:

дори в консервативната Великобритания тази забрана е поставена за преразглеждане.в Испания и Италия правителствата взеха мъдрото решение да отменят забраната за да не се започнат отново протести с разбити магазини и запалени коли така както испанците умеят да го правят.само нашите талибани като са попаднали на един по спокоен и мъдър народ може би за съжаление, та да го разиграват като маймуна от някой цирк.накрая и неговото търпение ще свърши то не е безгранично.