Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post


Гост

#1194 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Тема

2012-12-18 21:51

#1189: Гаден ПРОСТ Пушач - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Тема

Според теб връщането на цигарите в заведенията ще подобрят икономическото положение на страната? Чети повече ПРОСТО МОРЯЧЕ, чети повече и то не вестници и списания, и се опитай да мислиш! Пушачите са най манипулираната общност.

Никой не се ражда с цигара в устата, затова пушенето не е право. Физиологичните нужди са неотмени, но я се опитай да ги извършиш в центъра на Виена, европеецо.

Ти познаваш ли, или виждал ли си човек болен и умиращ от рак на белия дроб? Аз да, и повярвай ми съжаляваше за всяка изпушена цигара и изпитваше гняв, който гняв може да изпитва само човек в безнадеждно положение и обвиняваше себе си и всички около себе си, защо не са го спрели.

Мисли!!!

Между другото в Япония (да видиш, че и ние сме ходили по света) е забранено да се пуши и по улиците.

Отговори

Гаден ПРОСТ Пушач

#1195 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Тема

2012-12-18 22:08:14

#1194: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Тема

Според мен точно това подобряваше и без това жалкото икономическо положение. Какво има да чета, ако не вестници и списания, в които се изброяват факти и данни, какво не са прочели и управляващите в европейските държави ?? В Австрия съм бил много пъти и съм видял какво е и по улиците и по заведенията, българино ;)

Все още ли мислиш, че рак на белите дробове може да се получи само от цигари ? Спри да държиш сметка на това, от какво АЗ мога да умра, БЪЛГАРИНО ! :) МИСЛИ !!! , но не мисли и заради мен, БЪЛГАРИНО ! :)

Япония беше свързана с друга тема, БЪЛГАРИНО !! А и там също се пуши, БЪЛГАРИНО :)

Пак питам за отговор на по-горните въпроси свързани с икономиката и безработицата - ти ще можеш ли да дадеш отговор, БЪЛГАРИНО ? Знаеш ли колко хора вече се чудят как ще преживеят без пари до другото лято, БЪЛГАРИНО ? Или и ти си от тези, на които не им пука, ЧИСТ БЪЛГАРИНО !?!

Бивш пушач, НО ЦИГАРИТЕ НЕ МИ ПРЕЧАТ!

#1199 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Тема

2012-12-18 22:31:54

#1194: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Тема

Ти дали четеш и вникваш в мисълта на написаното? Човекът ясно е казал, че в Япония ИМА ОБОСОБЕНИ МЕСТА за пушене.  Не е ли по-добре да има такива места, такива заведения, отколкото пушачите да са вън на студа и да ти духат в лицето дим? Аз НЕ искам да ти пуша, не искам да пуша пред децата, нито да преча на някой. На кой точно ще пречи ако има такива заведения само за пушачи? Хайде, няма да са много "луксозни" за да не се дразнят непушачите че не могат да ги посещават. Явно и на теб няма да ти пречат, нали?  Знаеш ли, обаче, на кого ще му пречат? Ще пречат на управляващите, и знаеш ли защо? Защото тогава ще се види оборотите и посещаемостта на тези заведения, тогава ще "лъсне" истината, която ресторантьорите "пеят" от 1-2 месеца. И ББ Тиквата ще разбере накъде духа вятъра. Как може така да се оставите да ви манипулират. Пак повтарям, а предполагам и повечето пушачи ще се съгласят, че е по-добре да влезнеш в място за пушачи за да запалиш 1 цигара, отколкото да пушиш по спирки, улици, ПРЕД УЧИЛИЩА...

И на последно място- понеже работя в сферата на здравеопазването, та затова са ми ясни всички здравни каси, рамкови договори и т.н. Само да ти кажа, че са в ПЪТИ повече смъртните случаи от инфаркти, дължащи се на СТРЕС, ВРЕДНИ ХРАНИ, НАДНОРМЕНО ТЕГЛО, отколкото от никотин- 7:1 е съотношението в полза на изброеното от мен.

Хайде със здраве!