Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

Гаден ПРОСТ Пушач

#1189 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Тема

2012-12-18 21:30

#1188: - Re: Re: Re: Re: Re: Тема

Е добре - за теб ще направя изключение - попитай европейските държави, в които падна забраната, до какво добро е допринесло тютюнопушенето. Не разбирам защо трябва да повтарям едно и също нещо - изобщо мислиш ли като пишеш ??? Попитай за отговор и икономическия ни министър (щом мислиш по-локално). Ако имаш средно образование може би ще се сетиш за един опит с едни клечки, в която едната беше по-къса и след това сравнявай бройките. Тази петиция не е референдум и с какво допринася за по-доброто на държавата ? Парите за избори какво общо имат ? хаха. Дай алтернатива на дупката, в която все повече затъваме и опитните акули от управлението се опитват да те лапнат :)

Отговори


Гост

#1194 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Тема

2012-12-18 21:51:02

#1189: Гаден ПРОСТ Пушач - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Тема

Според теб връщането на цигарите в заведенията ще подобрят икономическото положение на страната? Чети повече ПРОСТО МОРЯЧЕ, чети повече и то не вестници и списания, и се опитай да мислиш! Пушачите са най манипулираната общност.

Никой не се ражда с цигара в устата, затова пушенето не е право. Физиологичните нужди са неотмени, но я се опитай да ги извършиш в центъра на Виена, европеецо.

Ти познаваш ли, или виждал ли си човек болен и умиращ от рак на белия дроб? Аз да, и повярвай ми съжаляваше за всяка изпушена цигара и изпитваше гняв, който гняв може да изпитва само човек в безнадеждно положение и обвиняваше себе си и всички около себе си, защо не са го спрели.

Мисли!!!

Между другото в Япония (да видиш, че и ние сме ходили по света) е забранено да се пуши и по улиците.