За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post

Смрадлив НАРКОМАН

#298 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-08 01:43

#277: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

1. Тук никой не опровергава вредата от тютюнопушенето и не омаловажава проблема!!!

2. Всички сме наясно с вредите и не е нужно да ни четете лекции по темата - чели сме достатъчно, та сигурно и повече от Вас!

3. Покажете научните доказателства, че "тютюнопушенето е наркомания", а ние ще Ви покажем научни доказателства, че цигарите не вредят на здравето! Можем да си се замерваме с "научни доказателства" до края на света. Дай Боже, маите да са прави, че нямам идея как ще живеем занапред в компанията на толкова много войнстващи марули!

4. И да:

  • Всички велики умове са били пушачи,
  • Вредата от цигарите не е доказана, а от т.нар. "пасивно пушене" - още по-малко (!!!);
  • Прабаба ми пушеше "Слънце" (без филтър) и живя 105 години!
  • Протестираме за ПРАВО НА ИЗБОР!!!

5. Ако още не сте разбрали - това е подписка срещу забраната, сиреч място за съмишленици, какъвто очевидно не сте. Изходът е един - упражнявайте си риториката на страницата на "България без дим". Там ще Ви приветстват и ще Ви допромият мозъка!

Отговори

1500

#299 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-08 09:06:15

#298: Смрадлив НАРКОМАН - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ще ти препоръчам да напишеш в чичо Гугъл "Не е ли чудесно че няма нужда да пуша повече", отвори от първата страница файла на който е качена една книга. Единственото нещо което трябва да направиш, както казва и самият автор е да  я прочетеш , само това. Може съвсем спокойно да пушиш докато я четеш, както и да пишеш по форумите за това, че са ти нарушени правата на гражданин. Не се притеснявай, никъде не се говори за вредата от цигарите, за пасивното  пушене и все неща които си чувал 10000000 пъти. Говори се за съвсем друго нещо, единственото което трябва да направиш е да прочетеш книгата. Направи го дори само от любопитство, няма да съжаляваш! Всеки който иска може да си изтегли книгата. Вижте не се опитвам да ви давам непоисканото, само ви съветвам наистина да я прочетете. Дори  подписах тази петиция, защото вярвам, че забраните не помагат на никой, само карат пушачите не пук да пушат още повече, както и създават напрежение нежду населението, и единствените които печелят от всичко това са милите ни управници.