УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

Quoted post


Гост

#102 Re: Re: Re: Mеждународните граници ще престанат да имат реално значение?

2012-08-16 15:12

#99: - Re: Re: Mеждународните граници ще престанат да имат реално значение?

Да, аз съм по-възрастен и да, мн пъти е вадена лъжата, но... Само пример : от около 2 години съм енергийно независим поне от електричество - инженер съм и дълги години работих над миниатюрен квантов генератор, който работи! Мога да ти кажа, че има още мн мн неща, които могат да подпомагат хората и то безплатно от свободните енергии - за които се знае от мн хора, но не нещата се прехвърлят в графа "неизвестни" и "паранормални", за да се контролират и да не стават обществено достояние!

Интересното в случая е не, че болшинството са скептици - то това е ясно - постигнато е с мн машинации и за дълго време, та интересното е, че има пробуждане в световен мащаб за тези наболели и неотложни промени, които всеки човек би трябвало да желае да се случат!

Само се огледай и виж какво става само последните няколко години - икономическа криза в световен мащаб, безброй войни и всяка следваща все по-опасна, милиони хора измират от глад, големи бедствия и странни явления в природата...

В цикъл на голяма слънчева активност сме и тогава стават странни неща... не напразно отрано ни забаламосват с всевъзможни сценарии за 2012 с различни цели - апокалипсис, инзвънземни и т.н. Важното е хората да са невежи, да ги е страх и да не си вярват. НО плана е ясен и е отправен отдавна - ще има пробуждане, може да не е масово, а индивидуално, духовната еволюция и сега се случва - хората искат и това е тяхно право, да живеят в мир, любов и хармония с всички и всичко около тях!

Ще се случи!

Отговори

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2012-08-18 13:35:52


Мио

#118 Re: Re: Re: Re: Mеждународните граници ще престанат да имат реално значение?

2012-08-18 13:38:04

#102: - Re: Re: Re: Mеждународните граници ще престанат да имат реално значение? "Само пример : от около 2 години съм енергийно независим поне от електричество - инженер съм и дълги години работих над миниатюрен квантов генератор, който работи!"

 

Господине, интересувам се от вашия квантов генератор и искам да го интерпретирам за себе си , ако се съгласите.Как бих могъл да направя контакт с Вас , при положение ,че сте съгласен да ми обясните как да го конструирам сам.С уважение:Мио- http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/