УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

Quoted post

Краси

#98 Re: Mеждународните граници ще престанат да имат реално значение?

2012-08-16 12:52

#96: Преводач - Mеждународните граници ще престанат да имат реално значение?

Това за международните граници идва от наличието на бързо придвижване, без опцията да бъде засечен, движищия се обект, от съвременните средства. Това означава, че ще има преосмисляне на сегашните правила. Винаги ще има неща за разрешаване, така, че вечен мир няма да имаме. Акцентът не е върху утопията, а върху възможността, която до този момент нямаме и съответно може и да нямаме в близко бъдеще.

Отговори


Гост

#99 Re: Re: Mеждународните граници ще престанат да имат реално значение?

2012-08-16 12:59:24

#98: Краси - Re: Mеждународните граници ще престанат да имат реално значение? 

 Не е само за бързото придвижване. Има все пак нещо притеснително в това:

"My call to citizens of this planet is simple and straightforward; join us and each other to serve our human race under one banner of mankind and not nationhood."

Превод: Моят призив към гражданите на тази планета е прост и ясен; присъединете се към нас и един към друг в служба на нашата човешка раса под един флаг на човечеството, а не на националността.

Ключовата дума в това послание е "nationhood". "Nationhood" означава не просто националност (nationality), a държавност, национално единство и идентичност; справка онлайн речника Мултитран (англо-руски):
http://www.multitran.ru/c/m.exe?l1=2&l2=1&s=nationhood

Има ли някой по-възрастен тук да обясни колко пъти е вадена лъжата "в името на благородна кауза" от торбата? И все успешно. И към все по-голямо заробване на човечеството. Само дето каузата е била ту религиозна, ту национална, ту идеологическа. Досега не е била само глобална.