В подкрепа на "писмото срещу Ирина Бокова" на Евгений Михайлов

Quoted post


Гост

#240

2016-08-01 21:20

''Първоначално учи кинорежисура във ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 1975, а след това завършва специалност Кинорежисура във ВГИК – Москва през 1980. Работи на най-различни работи като режисьор-постановчик в киноцентър „Бояна“, главен художествен ръководител на Ефир 2, зам.-председател на „Екогласност“, директор на Киноцентър „Бояна“ и други.''

 

А кой тогава завършваше висше образование в Москва? Аз също съм роден 1954 г. и съм бил участник в екогластност и многото протестни митинги, но в Москва никой не ме прати да следвам въпреки че бях отличен ученик и после студент:) Интересно защо? Не  одобрявам бокова, но не вярвам на хора, завършили в Москва, защото знам много добре кой завършваше там:))) А за приватизацията на Киноцентъра, идване на американци, плащания и аз съм чул, защото имах братовчед, който работеше по това време там и си загуби работата - имаше масови съкращения и киноцентъра беше разбит? Има хора, които знаят отвътре по-добре нещата:) И не използвайте евтиния трик с хейтърите:))) хахахахахаха много сте дребнички интелектуално, яъпреки че ние не сме завършили в Москвата:))) като евгени и иринка:)))

Отговори


Гост

#241 Re:

2016-08-01 23:54:28

#240: -  

 Гадно и мръсно вонящо червеноруско тролче! Това че не са те изпратили да учиш в Москва е поради душевната ти ограниченост! Тебе и в Албания няма да те пратят защото си нищожество! Аз съм учил и завършил в Ленинград без някой да ме изпраща и се гордея с това! А ти винаги ще си девета дупка на кавала! Духай си кавала и не се обаждай повече!




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...