Училището - щастливи деца, здрави учители и доволни родители!

Quoted post


Гост

#4 Re:

2014-07-06 18:10

#2: -

Така е. Образованието не може да бъде частен бизнес. Образованието е наша обща грижа за децата, на обществото и обществото носи отговорност чрез всичките си институции. Образованието трябва  да бъде основен приоритет на държавата.

Разпространете петицията до повече хора, които мислите, че са готови за промяна. Много учители очаквам да не ги устройват много от нещата, НО децата трябва да бъдат номер едно. Много дължим на децата на България.

Благодаря Ви за подкрепата.

Отговори

един от вас

#9 Re: Re:

2014-07-07 16:35:37

#4: - Re:

Децата трябва да са номер1 за всички членове на обществото, включително и на родителите си, а не те да търсят вина за своята безотговорност от всички останали.

Димитър Джавкаров

#148 Re: Re:

2014-07-26 23:29:38

#4: - Re:

Моето лично мнение е че образованието може да бъде частен бизнес. Най-важното като при всеки бизнес (въобще каквато и да е организация) обаче е кой го управлява и по какъв начин. Ако хората, които инвестират (възпитават правилно) в подобно начинание споделят подобни идеи и възгледи - защо не?! Има много частни детски градини, езикови школи и университети, които са на много по-високо ниво от държавни такива. В тях (частните) често се работи в групи с по-малко учащи, с индивидуален подход и повече отделено време за всеки един от тях. И ако един преподавател в едно частно училище има много по-добри условия за работа и е по-добре платен, вероятността той да бъде по-мотивиран и внимателен е много по-голяма.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook