Да се поправят грешките в отговорите на матура английски 2014

Quoted post


Гост

#195 Re:

2014-05-24 13:33

#2: -

Какво бъдеще бе! Ти ако си кадърен, не мисля, че 6 въпроса от матурата ще ти преобърнат бъдещето. Хубаво, случило се, но това е крайно. Какво бъдеще, какви 5 лева? Я се яви на кандидатстудентски изпит и влез в университета като хората вместо да се жалваш. На същото отгоре, минималния брой точки за 3 е 23. Какво повече искате?

Отговори


Гост

#201 Re: Re:

2014-05-24 16:11:27

#195: - Re:

Имам съученичка, която няма да бъде приета в университет извън България без 6.00 на матурата. Момичето учи години наред за тази матура и сега няма да може да отиде не защото е тъпа, неспособна или мързелива, а защото Министерството притежава тези качества. И айде моля ти се, без комплекси. Ти като искаш, изкарвай си 3 по английски, стой си в ъгълчето и хейтвай хората, които имат бъдеще.

Катерина

#202 Re: Re:

2014-05-24 16:13:26

#195: - Re:

Хаха, ами тези, които искат да кандидатстват в чужбина?

На повечето места се кандидатства с оценките от дипломата и няколко точки от матурата може и да имат достатъчно голямо значение за общата ти оценка и следователно дали ще те приемат там, където искаш. Или може би ще им обясняваш на чужденците, че тука в България са сбъркали малко леко матурата и отговорите и всичко е пълен фарс и то такова така нали знаете то така не такова тука така :)

Въпросът е принципен - технически или не, подобни грешки показват само колко абсурден е изпитът и целият механизъм около него.

И, между другото, много се радвам, че сте тръгнали да си проверявате сами матурата, защото аз изобщо не възнамерявах и ако всички бяха като мен... лошо ;д

а, и да, последно: Не всички се борят да хванат тройка. Повечето тук, щом са забелязали, че има нередности, по-скоро шестицата гонят...