Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

мариана

#4642 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-15 11:09

#4639: Александър - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

ти какво си мислиш че на че на цигарените концерни им пука дали се пуши в закрити помещения или не.техните продукти и така се продават добре и им реализират колосални печалби.само ако им намалеят печалбите именно по причина забраната тогава ще видиш какво ще стане.със своите милиарди няма да стоят безучастни,а ще смачкат и закона за забраната и жалките му привърженици.дано да доживея да видя този момент.

Отговори

Александър

#4643 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-15 22:30:37

#4642: мариана - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Съвсем ясно съм написал какво искам - забраната да истане в сегашния си вид но да има малки промени в закона, които да улеснят нейното спазване и възможността да се наказват нарушителите. Ограничение за външна реклама на цигари, да няма субсидии за тютюн и да има ограничения как и къде се продават цигари. Това неизбежно ще стане - целият свят натам е тръгнал.

Катя - 70,000 българи в Сърбия и още толкова в Македония? Дай източник моля. Искам да видя факти. Защото иначе това са абсолютни глупости. Ето какво казва Румен Драганов - "Влезте, в националната статистика и ще видите, че ние имаме 18% спад на пътуванията към Сърбия и точно защото в Сърбия се пуши и освен това общо за целия месец януари са излезли 5900 туристи, за целия месец януари." Когато фактите говорят, и боговете мълчат.

Мариана - именно това става. Цигарените концерни реализират колосални печалби като продават смърт и със своите милиарди се борят срещу всякакви ограничения и забрани. Само че в едно грешиш - забраната няма да падне. Никога. Ще доживееш да видиш все по строги закони в все повече страни и все по малка търпимост към пушенето. България, макар и мъчително, съдейки по теб и Катя, върви по пътя на цивилизацията.