Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

Александър

#4643 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-15 22:30

#4642: мариана - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Съвсем ясно съм написал какво искам - забраната да истане в сегашния си вид но да има малки промени в закона, които да улеснят нейното спазване и възможността да се наказват нарушителите. Ограничение за външна реклама на цигари, да няма субсидии за тютюн и да има ограничения как и къде се продават цигари. Това неизбежно ще стане - целият свят натам е тръгнал.

Катя - 70,000 българи в Сърбия и още толкова в Македония? Дай източник моля. Искам да видя факти. Защото иначе това са абсолютни глупости. Ето какво казва Румен Драганов - "Влезте, в националната статистика и ще видите, че ние имаме 18% спад на пътуванията към Сърбия и точно защото в Сърбия се пуши и освен това общо за целия месец януари са излезли 5900 туристи, за целия месец януари." Когато фактите говорят, и боговете мълчат.

Мариана - именно това става. Цигарените концерни реализират колосални печалби като продават смърт и със своите милиарди се борят срещу всякакви ограничения и забрани. Само че в едно грешиш - забраната няма да падне. Никога. Ще доживееш да видиш все по строги закони в все повече страни и все по малка търпимост към пушенето. България, макар и мъчително, съдейки по теб и Катя, върви по пътя на цивилизацията.

Отговори

катя

#4644 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-16 06:36:42

#4643: Александър - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

знаеш не обичам да чета фантастика ако цигарените концерни продаваха смърт след толкова века пушене човечеството досега да е изчезнало.само че населението на света постоянно се увеличава.защо трябва да вярвам на някой си Румен Драганов който ако ти каже добър ден обърни се да видиш къде е луната. защото още на 2 януари медиите обявиха тази цифра 70.000 продадени куверти за Сърбия. като не си бил в Сърбия по празниците не пиши глупости.много ми е интересно кои сте вие и с какво право ще призовавате към нов световен ред,един луд ефрейтор вече го направи и претърпя пълен крах.мога ли да зная за каква цивилизация се борите след като и най големия простак може да не пуши и пак да си остане простак.какво си мислиш че като се въведе някаква забрана с това въпроса е решен.в заведенията пак се пуши а за фирмите да не говоря там изобщо никой няма право да извършва проверка без санкция от прокурор или съдия  .никой прокурор не толкова луд че да издаде заповед за проверка дали се пуши или не после собственика на фирмата ще му направи живота черен от дела защото пушенето не е престъпление .ако за тебе  цивилизацията се изразява само в това дали даден човек пуши или не много ти е тесен мирогледа.Айнщайн също е пушел и това не му е попречило да бъде гениален.да не изреждам плеадата велики хора които са били пушачи,а са дали толкова много на човечеството. за какво ли доказвам всичко това на фанатици които вярват само на това което са си наумили и чужди мнения изобщо не ги интерисуват.