Против отстраняването на Диана Савова от директорски пост

Quoted post

:))))

#6 Re: Re: Re:

2014-01-28 21:06

#5: ;) - Re: Re:

Вижда се , вижда се .. :))) : примерно забавените дипломи миналата година на 12-те класове .. или ниските оценки на квалификационните изпити... или ей така написаните оценки по МАТЕМАТИКА в някой от минало завършилите , еми г-жо савова и тази година има избори елате напишете и на нас по една/две 6 по математика , ние нямаме нищо против... а поисканaта оставка на г-н Стефанов..  наместените "учители" ... и да не забравяме един от най - големите гафове  , които щеше да стане тази година : промяната на оценката за стипендиите с оправданието , че не достигат средства?! Г-жо опомнете се .. има училища в Бургас , където има много повече от 200 стипендианти  и си взимат пълната сумa пари , а именно 50лв ( месечно) , а нас ни орязахте , къде отидоха останалите пари? Някой ново хотелче ... количка.. ау :))

П.С. : а и да не говорим за гаврата с учебните часове , мила ми г-жо савова не забравайте , че сред съучениците ни има пътуващи и такива , които живеят по крайни квартали , днес часовете бяха ОК , но утре и другите дни нормален график?! И БЕЗ парно ... как ви се вижда това?

Отговори

;)

#12 Re: Re: Re: Re:

2014-01-28 21:31:48

#6: :)))) - Re: Re: Re:

Относно дипломите и оценките на изпитите не съм наясно, но за изказването относно оценките по математика, просто да си замълчиш ще е най-удачно, след като си личи, че информацията ти е суха или евентуално прочетена от някоя жълта статия. Парите от стипендии за хотелче.. ще припадна, честно! 


П.С. Ти какво искаш, извинявай, намалени часове цяла зима? Освен това в стаите е топло.

П.С. 2 : Глупаво изказване!

Смях в залата!

#14 Re: Re: Re: Re:

2014-01-28 21:40:26

#6: :)))) - Re: Re: Re:

Единственото, което се вижда, е неграмотността Ви, №6!