Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

Александър

#4584 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 16:03

#4581: Асоциация на пушачите в България - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

На всички е ясно, че забраната е нужна и опитът за отмяната й беше незащитим, просташки, груб и ненужен ход. За щастие не мина. И нека не си правим илюзии, ставаше въпрос именно за отмяна и за пушене навсякъде, не за разделения на помещенията: Като изключим някой големи заведения в София и други големи градове, почти всички заведения за под 70кв метра, тоест - пушенето разрешено. Отделно, законопроектът предвиждаше във всички барове, казина и нощни заведения да се пуши свободно. Но както и да е, за щастие тази ИДИОТЩИНА не мина.

Оказва се обаче, че половин година обсъждане на темата нанесе поражения. Ето:

http://www.dnevnik.bg/biznes/turizam/2014/01/07/2215111_zaradi_opita_da_se_vurnat_cigarite_na_zakrito_rustut/

Жалко, много жалко. В тази връзка искам да попитам Спас Панчев, Андрей Слабаков и най-вече онези "кръчмари" (начело с един гласовит и невъзпитан простак, който се изяваваше по медиите) дали ще се извинят на туристическия отрасъл и на обществото като цяло за причинените икономически щети?

Отговори


Гост

#4585 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-18 08:00:51

#4584: Александър - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

войната срещу закона за забрана на пушене още не е свършила тя едва сега започва!след обявеното гражданско неподчинение от собствениците на заведения следват и други действия.сега се пуши във всички заведения.Битката за връщането на тютюневия дим в заведенията започва отново. Нов законопроект може да влезе за гласуване до няколко седмици.