Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

катя

#4574 Re:

2014-01-08 14:32

#4573: -

след като не си ходил нито в Ниш нито в Димитровград не давай мнения за неща които не разбираш.нашите ресторантьори има много какво да научат от колегите си от сръбските кафани.всичко което се предлага като меню е натурално а не някакви полуфабрикати от неизвестен произход.да не говоря за цените които там са значително по низки.като добавим и музика на живо и приятна обстановка едно прекарване на празниците там остава незабравимо.откакто съществува забраната не съм стъпила в българско заведение няма и да стъпя.нямам намерение да плащам за услуга която не получавам.добре се прекарва и в заведенията в Гърция и Македония била съм и там.какво по хубаво от това човек да замести мръзненето по тротоарите с една прекрасна екскурзия, хубава веселба и нови запознанства.

Отговори


Гост

#4575 Re: Re:

2014-01-08 14:49:53

#4574: катя - Re:

въпреки забраната в 90% от заведенията се пуши.на ресторантьорите вече не им пука нито от глобите нито от доносниците на Гешанова.плащат си и клиентите им пушат вътре на топло и така ще бъде докато не се намерят политици които да премахнат тази безмислена забрана.


Гост

#4576 Re: Re:

2014-01-08 17:07:04

#4574: катя - Re:

Уважаема Катя, ходила съм в Ниш и Димитровград, запозната съм с обслужването и също ми харесва. В Турция също бях много приятно изненадана от храната и отношението към клиента, а са тъй далеч от ЕС иначе. Но, както казах, това е една съвсем друга тема, нямаща общо с тютюнопушенето за мен. Отказвам да приема аргумента, че обслужването е добро, 'щото ме оставят да си пуша вътре, това е.