Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

anjela

#4504 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-12-05 17:35

#4503: - Re: Re: Re: Re: Re:

във Великобритания пушачите вече 9 години водят война с управляващата партия за отмяна на пълната забрана.според прогнозите следващата партия която ще управлява ще бъдат лейбъристите които имат в своята платформа отмяна на пълната забрана за пушене.вероятно изборите ще спечелят те.вие тук си пишете глупостите че пушачите вече били свикнали.със студ.простуди и унижения още никой не е свикнал.при това англичаните си имат своите смоукинг клубове и частни барове където се пуши но се посещават само от определен кръг хора.даже и при тази възможност те не са спрели да воюват за своите права

Отговори

буболаза

#4522 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-12-12 10:16:53

#4504: anjela - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Много странно, как аз не съм забелязал тази война...Кръчмите са толкова пълни, колкото бяха когато пушенето беше разрешено. Великобритания е пример за държава, в която пълната забрана е напълно успешна. А що се отнася до това, че лейбъриститтите ще отменят забраната, тъкмо те я въведоха! Отмяната на забраната е в програмата на UKIP ( тукашната версия на АТАКА), но техният шанс да спечелят следващите избори е точно 0.

Междувременно всичките ми приятели и познати (включително всички българи +мене), които пушеха преди забраната да влезе в сила се отказаха... Тук се счита, че само необразованите хора пушат.