Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

буболаза

#4522 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-12-12 10:16

#4504: anjela - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Много странно, как аз не съм забелязал тази война...Кръчмите са толкова пълни, колкото бяха когато пушенето беше разрешено. Великобритания е пример за държава, в която пълната забрана е напълно успешна. А що се отнася до това, че лейбъриститтите ще отменят забраната, тъкмо те я въведоха! Отмяната на забраната е в програмата на UKIP ( тукашната версия на АТАКА), но техният шанс да спечелят следващите избори е точно 0.

Междувременно всичките ми приятели и познати (включително всички българи +мене), които пушеха преди забраната да влезе в сила се отказаха... Тук се счита, че само необразованите хора пушат.

Отговори


Гост

#4524 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-12-12 11:06:28

#4522: буболаза - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

ако считаш че художници,писатели,композитори,дипломати хора на високата мисъл и талант и едновременно с това са пушачи значи много надценяваш себе си и подценяваш всичките тези талантливи хора които са в пъти по високообразовани и интелигентни от тебе.това дали човек пуши или не не влияе на неговата интелигентност или професионалните му умения.интелигентноста на един човек зависи от броя на прочетените от него книги а не от броя на изпушените цигари.явно за тебе тази материя е много сложна.