Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Quoted post
Гост |
#1585 Re: Re: Re: Re:2011-05-28 01:35ама какво ме интересува какво е в турция бе малоумник!???? ТУК Е БЪЛГАРИЯ НЕ ТУРЦИЯ, ДА СИ СЪБИРАТ КИЛИМИТЕ И ДЖАМИИТЕ И БОКЛУЦИТЕ И ДА СИ ОТИВАТ В ТУРЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТИ ТЪП ЛИ СИ??????????????????????????? |
Отговори
NE NA FAŞİZMA!!!!!!!! |
#1586 Re: Re: Re: Re: Re:2011-05-28 03:44:34BRE BRE BRE VİJTE GO UMNİYA,AKO TE Sİ SIBERAT PARTAKEJA İ Sİ OTİDAT Tİ KAKVO ŞTE YADEŞ TOGAVA BE ,KRASTAVA JABO NALİ Tİ SE HRANİŞ SIS KRAVİTE KOİTO TE Gİ PASAT İ YADEŞ DOMATİTE KOİTO OTGLEJDAT BE PROSTAK NEDEN,KOY ŞTE RABOTİ PO POLETATA İ KRAVEFERMİTE AKO İ Sİ OTİDAT BE TIPOGLAVETSO,Tİ SİGUREN Lİ Sİ ÇE Sİ İSTİNSKİ BILGARİN BE MIRŞAVO GOVEDO..................... |
Derek |
#1601 Re: Re: Re: Re: Re:2011-05-28 13:19:02#1585: - Re: Re: Re: Re: ама какво ме интересува какво е в турция бе малоумник!???? ТУК Е БЪЛГАРИЯ НЕ ТУРЦИЯ, ДА СИ СЪБИРАТ КИЛИМИТЕ И ДЖАМИИТЕ И БОКЛУЦИТЕ И ДА СИ ОТИВАТ В ТУРЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТИ ТЪП ЛИ СИ??????????????????????????? Пич, потърси лекарска помощ, психиятър!!! |
Гост |
#1604 Re: Re: Re: Re: Re:2011-05-28 16:43:22derek ima nqkakva mnogo silna omraza vteb,siguren sam 4e babati ili maikati ili sestrati imat vrazka s nqkoi musulmanin {6tot te sa po nadareni} i ti tova nemoje6 da go prejivee6 i zatova draska6 samo gluposti |
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
Подкрепа за Диляна Гайтанджиева
Бъдеще за децата и лица с увреждания
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За отваряне на още групи в детските градини и ясли в гр. Варна
Отсрочка за забраната на TPO – Да защитим професионалните салони в България!
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
България не е за продан!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Няма петиции