ЗА НЕЗАВИСИМ ЛЕВ, РАБОТЕЩ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА

Quoted post

Венци

#42 До Г-н Марков

2013-08-13 10:52

Вие Г-н Марков като живеете в САЩ, кое ви дава право да се местите в политиката на България и да давате деградивни предложения? Когато Вашите парички са в $$$ е много лесно да говорите за сваляне на валутния борд. Обяснихте ли добре в агитациите си, че това ще доведе до разкачане не българското левче от еврото. Обяснихте ли много ясно, че още на следващия ден 10лв ще се разменят за 1 евро? А за минималната заплатка от 100тина евро, която вече ще е 10?

Пропагандата ви лъхаща на комунизъм изглежда идва по доста удобно време за продажни и лакоми псета от сегашното управление, които живеят от кредити и милеят за бързо забогатяване от една втора виденова зима. Ще дойдете ли тогава Вие да дарявате храна с заплатката си в долари?

Отговори

Райчо Марков

#48 Re: До Г-н Марков

2013-08-13 23:08:38

#42: Венци - До Г-н Марков 

 

Право ми дава това, че съм български гражданин. Право също ми дава и това, че аз и милиони други българи бяхме прокудени от родината си от престъпно неграмотни и корумпирани български правителства. Моите родители не можаха да се радват на внуците си. Майка ми дори не успя да види внука си преди да си иде от този свят. Преди около пет години имах късмета съвсем случайно да се запозная с ММТ идеите за първи път и още тогава веднага знаех, че един ден ще ги разпространя в България. А и още нещо. Тъй като всеки знае трагичното състояние на българските пенсионери, ние децата им имигранти-заточеници в чужбина имаме едно от малкото радостни задължения всеки месец - да им изпратим от валутата, която заработваме, за да могат да свържат двата края. От януари 2000 г. досега аз лично съм подкрепил българското агрегатно търсене с около $40 000.