Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post


Гост

#3207

2013-06-02 17:14

Не знам, защо всички говорят за правата на пушачите, колко хора ще се откажат от пушенето, колко загуби щели да понесат накои хора (на които все някой им е виновен) и др. такива. Закона е да ЗАЩИТИ НЕПУШАЧИТЕ!!!!! А пък който иска да пуши да пуши. Само да си плаща осигуровките, че лечението ще му излезе скъпо (доста повече отколкото загубите на някои оплаквачи, ако въобще има такива, в което дълбоко се съмнявам)

Отговори

катя

#3208 Re:

2013-06-02 17:36:29

#3207: -

дали закона ще си остане в този вид или ще се промени вече няма никакво значение.ще има ли заведения за пушачи или не също не е толкова важно.по жалкото е че тази кампания срещу пушачите която се води вече една година създаде такива отношения между познати и приятели вече не са тези.от близки приятели хората са вече обикновенни познати а даже и непознати.в моето семейство е същото на семейни празници идват само тези ни приятели които пушат или поне единия от семейството пуши.на никого нищо лошо не сме направили напротив помагахме с каквото можем.всичко това вече е минало забрави се сега и ние не ходим на гости на някогашните си приятели нали те не пушат а ние да.и за всичко това е виновна така добре раздуханата кампания срещу нас която ни постави на една плоскост с престъпниците.не искам да съм лош пророк но очаквам и още по лошото ще има и разводи и раздяли при тези двойки в които единия е пушач.не зная на чия съвест тежи всичко това но не на моята.моето семейство и това ще го преживее а може и да е за добро.свестните приятели никога не те продават.

анелия

#3213 Re:

2013-06-02 18:39:14

#3207: -

тук някой спомена за осигуровки.аз ги плащам вече 20 години а съм ходила на лекар само 5-6 пъти и то за простуди.пуша повече от 23 години.нищо против нямам здравната каса да ми върне всичките осигуровки пък аз от своя страна ще се откажа от нейните услуги.има досатъчно частни болници и клиники плащам и получавам навременно и качествено лечение.без направления ,пътечки, магистралки и разни други глупости.