Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

Даниела Димитрова, Варна

#3124 Re:

2013-06-01 10:05

#3117: Преброител. -

Това, че не обичам тълпите, че смятам че е отживелица гласа ми да бъде чут само ако отида на площада и си крещя с други хора, или просто си седя там за да покажа позиция, докато имам работа да върша - прави ли ме незаинтересувана? Или неискрена? Не сме 17 век, когато гласа на народа може да бъде чут само ако хване вилите и отиде пред палата на царя! Ето тук изказвам мнението си. Ще подпиша всяка петиция, ще си дам вота във всяко гласуване... но МОЛЯ - не ми казвайте, че да вися по площадите е единствения начин!

Отговори


Гост

#3129 Re: Re:

2013-06-01 10:40:12

#3124: Даниела Димитрова, Варна - Re: Не сме 17 век, когато гласа на народа може да бъде чут само ако хване вилите и отиде пред палата на царя! Ето тук изказвам мнението си. Ще подпиша всяка петиция, ще си дам вота във всяко гласуване... но МОЛЯ - не ми казвайте, че да вися по площадите е единствения начин!

В държава управлявана от продажни политици 'гласа на народа може да бъде чут само ако хване вилите'. И аз не обичам тълпите, но ако има нов протест ще отида, защото каузата е по-важна от 2 часа от личното ми време. Само писане по форумите няма да има ефект върху политиците, които се стряскат единствено от скандиране на 'ОСТАВКА'. Колкото и да си пишем по форумите, мнението ни ще бъде умаловажено от политиците. Гласът ни няма да бъде чут без масов протест!!!