Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post


Гост

#1717 Re:

2013-05-28 17:57

#1690: Panglot -

Това е защото никой не обича да спори с глупави и агресивни хора ;) Не ми отговаряй - няма да се опитвам да се аргументирам, нито да ти отговарям - всичко по темата вече многократно е писано.

Отговори

Panglot

#1730 Re: Re:

2013-05-28 18:07:17

#1717: - Re:

Естествено, че няма да се опиташ да ми отговориш приятел. Много по лесно е да влезна и да напиша "Искам да върнат закона и да си пуша в кафето!", но аз съм седнал да обсъдя нещата. Докато повечето хора не искат отмяната на закона но и не искат да говорят по темата. Влизат, пишат "не на дима" и толкова. Не става така. Докато не изложиш позицията си и не се обосновеш като човек, няма да стане.
А щом намираш моето държание за глупаво и агресивно, мога да ти кажа нещо. Точно заради хора като теб, които намират аргументирането, спора и борбата за позиция, за глупава и агресивна, исканията на народа са в застой. Човек трябва да се бори и да стои зад позицията си ако е убеден в нея. Да ме наречеш глупав и агресивен заради това... Нека бъдем агресивни тогава. Стой си зад стените на къщата с овчата си душичка и си трай, а после чакай прогреса да дойде от самосебе си! Доста тъжно но факт, за много българи...