Аз не искам да ме управляват БСП и ДПС!

Quoted post


Гост

#24 Re:

2013-05-25 17:39

#23: Гост -

дай боже и ние да фалираме като Гърция.заплатата която българина получава за цял месец гръка я взима за три дни за пенсиите даже не става въпрос.колко още напред да гледаме докато живите факли станат ежедневие .а самоубийствата нещо в реда на нещата.с мислене и гледане по далеч семейства и деца не се хранят.стига вече светли хоризонти. рязко подобряване на финансовото ни състояние трябва да става днес и сега.ГЕРБ на практика доказаха че за обикновенния гражданин изобщо не им пука как живее и с какво живее гледаха си само собствения интерес.кредита им на доверие вече е изчерпан дано новия парламент поне донякъде оправи нещата които Борисов съсипа.

Отговори

Гост

#25 Re: Re:

2013-05-26 07:52:24

#24: - Re:

Аз вярвам на цифри, не на пополизъм и празни обещания.

https://www.google.bg/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:BGR&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B1%D0%B2%D0%BF#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_pcap_kd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=region&idim=country:BGR:GRC&ifdim=region&hl=bg&dl=bg&ind=false

Доходите ни няма как да се вдигнат без производство и работа. Социалната политика е за богатите държави, а няма нужда да ви обеждавам, че ние не сме. Каква социална политика, като то няма пари за раздаване. Трябва само работа и това е. А българина предпочита да е гладен, предпочита да е беден, само да не е изморен (това го каза един 72 годишен овчар по БНТ)


Гост

#26 Re: Re:

2013-05-28 05:05:25

#24: - Re:

и 10 петиции да напишете ако ВКС реши да не касира изборите нищо няма да се промени.такива спорове ги решава закона а не тези които изборните резултати не ги устройват.