Да вкараме кучето Дар в пленарната зала на сградата на Парламента

Quoted post


Гост

#241

2013-04-26 05:37

Ако искате, повече хора да я подкрепят, това с рекламното място .................... май не е добра идея. Оставя съмнения за търсене на печалба. А убедете някой да даде рекламно място като съпричастност.

Отговори

организатори

#247 Re:

2013-04-27 07:10:12

#241: -

Здравейте!

Имате право, рекламите са разсейващи. Уверяваме ви, че не сме свързани и не реализираме каквато и да е финансова печалба от тях. За съжаление кампанията "Дар за България" се реализира без дори стотинка бюджет. Това е причината да ползваме безплатна платформа за събиране на подписите в нашата петиция.

Осъзнаваме, че наличието на реклами в този сайт е причината той да бъде безплатен за потребители като нас и сме благодарни.

Ако се намери някой, който да ни предложи платформа безвъзмездно, без наличие на рекламни банери, би било чудесно, но това не е основният фокус на кампанията "Дар за България". Най-важно винаги ще бъде достигането до максимален брой хора и запознаването им с болезненият за незрящите хора факт, че законът за интегриране на хората с увреждания не се спазва на много места в България.

Заедно можем да променим това!

Благодарим ви сърдечно за подкрепата!

Екипът на "Дар за България"