За равни права на пушачи и непушачи!

Смрадливо говедо

/ #598 Re:

2012-12-31 03:17

#497: Горски -

"смрадливи говеда"... Ти да видиш... От смрадливо говедо като го чуеш, ти става някак благо на душата :)

"тровенето на възрастни, малки деца и бебета"... Че какво правят малките деца и бебетата в заведенията?

"желанието да убивате"... Е, то, мястото на убийците е в затворите май - да вземат да ни вкарат на топло, пък непушачите да поемат издръжката ни, за да се чувстват комфортно. Е, ще им се наложи повечко да работят, но... те нали са обществено полезни, така че със сигурност много ще им хареса да се чувстват още по-обществено полезни.

"В горещите месеци подпалихте хиляди декари гори с вонящите си фасовое"... Е, чак сега стана ясно кой е виновен за екологичните проблеми. Тя и озоновата дупка е заради цигарения дим, но този факт още не го експлоатират публично - пазят си го за десерт или в момента творят "научни" доклади и изследвания по темата. Гешанова сигурно вече е спечелила някой тлъсто финансиран проект.

"Затова през 2009 на изложба в сградата на Съвета на Европейския съюз в Брюксел, България беше представена като тоалетна.".... Аааааа, каква била работата... България била "кенеф", заради пушачите. Абе, как не се сетихме по-рано. А си мислехме, че зле възпитаните селяндури (това не е географско понятие!) си хвърлят боклуците навсякъде, без непременно да е задължително боклуците да съдържат фасове.

"Колко са нещастните деца лишени от внимание и помощ в семейството заради фаса, семейните скандали и разводи"... Ооооо, ама, те и разводите заради нас били, бееее... Тюх, как не се бяхме сетили досега?

"ВИЕ сте тумор за обществото, тумор който трябва да бъде изрязан и изгорен. Така както вие изгаряте невинни и нищо не подозиращи животни заедно с малките им, птици в гнездата опитващи се да защитят новоизлюпените."
Е, дойдохме си най-сетне на думата! Правилно господин Горски, правилно - всички пушачи веднага да бъдат пратени на кладата - там им е мястото! Между другото, пропуснали сте освен птичките и техните новоизлюпени да споменете тюленчетата, мравчиците, пчеличките, мушичките, теленцата и други мили животинки, които ние гадните пушачи така безмилостно унищожаваме. Гадове мръсни сме ние! Говеда смрадливи сме! Това е самата истина. Така че, "пушачите на сапун" (или минимум на клада)! Това трябва да е новото национално мото!

"Погледнете на къде върви Европа и останалия свят и ще се уверите че вашите искания са нереални." Така де, това правим - гледаме накъде върви Европа и светът. А те вървят към ревизия на забраните и все повече държави ги отменят. Та, не е зле да помислите коя позиция всъщност е нереална - нашата или Вашата!