За да има наука в България!

Stonetrower

/ #75 Da Spasim Balgaria!

2012-12-16 18:16

Zdraveyte uvajaemy Sanarodnizi,

Sachuvstvam vy za bezpokoystvoto i ce chudya kak moga da vi pomogna, kato i az stanah jertva na cherniyat rasistky rejim v South Africa. Nie vsichki potkrepyahme ANS i Mandela, a chernite i africanerite se gavrat s nas v momenta. Mislya da se vrashtam v Balgaria, za izbegnem tozi Cheren Rasissky Pozor v Yujna Africa, no i v Balgaria polojenieto e tragichno.
Vreme e otnovo Horata ot Iztochna Evropa da se obidinim, nay-veche s bratskiya Rusky Narod, za da sprat tezy nepochteny pseudo priyately(americanzi,anglichany, franzuzy,holanzy, cherny, Cherna Rasistka Ujna Africa i prochee) da ni podzenyavat i gavryat s nas!
Badete jivi i zravi, i skoro ako se varna v Balgariya, neumorno shte rabotya za vazstanovyavane na Balgarskiyat duh, blizko satrudnichestvo s Rusiya i vsichky priyately,koito uvajavat i priznavat REZIPROCHNO BALGARSKOTO OBRAZOVANIE I NAUKA, toest, ako ne te priznayat za Lekar i Engineer v US, Canada, Germany, UK, i tyahnoto obrazovanie ne trabva da se prznava i TRYABVA DA SE YAVYAVAT NA OSNOVEN IZPIT za da im se priznae obrazovanieto I mogat da rabotyat v Balgaria .
ZASHTO TOVA NE GO PRIEMETE NA VASHIYAT PROTEST?