За равни права на пушачи и непушачи!

Сдружение на заведенията в България

/ #467 Re: Re: Re

2012-12-14 12:07

в дискусията по БНТ чухме изказване което буди недоумение: "историята показва че хубавите неща са въведени със сила"-изказване на някой си Данаилов което изпраща България от 21 век в мрачното средновековие.не се учудвайте тогава,че непушачите така агресивно пишат във форумите.наричат пушачите "наркомани" ,отправят заплахи, псувни,закани за саморазправа.така ги учат техните водачи.

ето защо ние втвърдяваме нашите позиции:на тези срещи организациите да решат за бойкота който искат да направят! Според нас трябва да се осъществи този бойкот независимо от протестите на 18ти... ето и причините за това:

1) да няма отстъпване от плановете - защото обикновения пушач ще си каже "е едно говореха, сега друго... утре ще застанат и те ЗА забраната!"

2) обикновения пушач иска истински действия от страна на организациите... него не го интересуват политическите игри!

3) с привличането на обикновените пушачи в заведенията ще може по-лесно да се агитират за протеста на 18ти (листовки, плакати, разговори)

4) откажете ли се от бойкота... ще има заведения които не са разбрали... ще бойкотират... ще ги съсипят от глоби... и те ще ви теглят една българска! Същото важи и за обикновените пушачи!