Не на връщането на цигарения дим в заведенията

anaid

/ #690 Re: От: Йоана Пенчева Относно: Не на дима в живота ни. До: null Изпратено на: Сряда, 2012, Декември

2012-12-12 21:24

#1: ivo_rachev -

От: Йоана Пенчева
Относно: Не на дима в живота ни.
До: null
Изпратено на: Сряда, 2012, Декември 12 12:58:35 EET


Здравей,
Както вероятно знаеш, пълната забрана срещу тютюнопушене на затворени обществени места е на път да бъде да бъде осакатена, заради силния натиск, който оказва лобито на производителите и дистрибуторите на цигари.
Ако не искаме зловонните димни завеси отново да съпътстват нашите обяди и вечери в ресторанти и в други обществени заведения, трябва да покажем, че има хора, които не приемат да се прави стъпка назад и са готови да направят нещо повече от това да се възмущават в интернет от нерешителността на управляващите.
Събираме се на 13-ти Декември, четвъртък, 14,00 часа, входа за депутати откъм бул. Дондуков в сградата на бившия Партиен дом.
Знаем, че е в работно време, но тогава заседава Комисията по здравеопазването към Парламента и присъствието на хора под техните прозорци е единственото действие, което може да им попречи да отменят пълната забрана.
Ние ще бъдем там... и всеки друг, който дойде жертвайки обедната си почивка, ще даде безценен принос към каузата да продължаваме да дишаме свободно и да не миришем.
Поздрави,
Павел, Гергана, Краси, Методи, Стефан, Иво, Ева, Петя, Любо, Вили и още много други, на които ни писна постоянно да ни връщат назад и да ни принуждават да се храним в дим, да танцуваме в дим, да живеем в дим.
Подкрепете и петицията, която ще бъде още един важен аргумент в борбата:      -ЕТО ТЕЗИ ХОРА ИМАХА НАГЛОСТА ДА МИ ИЗПРАТЯТ НЕПОИСКАНО СЪОБЩЕНИЕ,МОЯТ ОТГОВОР КЪМ ТЯХ Е:

Мога ли да попитам кой ви даде емейл адреса ми и с какво право си позволявате да пишете и да ме занимавате(а и не само мен).То хората нямат пари за храна,а вие сте тръгнали за глупости да протестирате.Който иска да пуши си пуши...след като е забранено,защо продават цигари по магазините...?...Сякаш всяка вечер сте по заведения и по цял ден сте на кафе...а какво да кажат пушачите...?Загрижили сте се и вие и здравната министърка за здравето на българите....ами ние ще умрем от глад и болести причинени от стрес, дами и господа....,не от тютюнев дим.Всеки решава сам за себе си....,но поне като излизате на протест,направете го за нещо съществено!