УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

Andy San

/ #218

2012-08-31 10:54

ДО ПРЕСТОЯЩАТА РАДИКАЛНА ПРОМЯНА В СВЕТА НА 21 СЕПТЕМВРИ ОСТАВАТ ОЩЕ БРОЕНИ ДНИ!

Не се тревожете, че нашата петиция все още не е забелязана от правителството!

Уверен съм, че нейната стремително нарастваща популярност вече отдавна внимателно се следи и от правителството, и от президентството. Известно е, че Бойко Борисов има изострена чувствителност за общественото мнение в страната. А проектът на фондация "Кеше" става с всеки ден все по-популярен не само у нас, но което е много по-важно - в световен мащаб!

Неговата популярност сред българите в чужбина продължава да се увеличава. Една голяма част от подписите под петицията идва от родолюбиви будни и интелигентни и българи, които понастоящем живеят и работят в чужбина! Много от тях мечтаят да се завърнат в родината си, стига в нея вече да има нормални условия за живот.

Фондация "Кеше" предвижда възможността дадено правителство да дискретно да установи с нея поверителни отношения. Това може би за една страна като България е най-добрата възможност. Защото по същество целта е ясна и обща за всички българи, които наистина милеят за България повече, отколкото за своите лични или групови интереси:

БЪЛГАРИЯ ДА ПОСТИГНЕ В НАЙ-КРАТЪК СРОК ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ ПО БЕЗОПАСЕН ЗА НЕЙНОТО ЕКОЛОГИЧНО РАВНОВЕСИЕ НАЧИН.

В това отношение предложенията на фондация "Кеше" представляват, както това се посочва изрично в петицията ни, един действително УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

Във всички случаи българското правителство ще трябва да излезе с официално становище по този въпрос най-късно до 21 септември 2012 г. Защото има реална опасност след тази дата, ако то е взело погрешно решение, да носи политическа отговорност за него.

Ако това, което предлага фондация "Кеше" се окаже вярно и лесно приложимо, то ще бъде крайно недалновидно България да не бъде в списъка на страните, които първи ще получат възможност да се освободят окончателно от всички свои досегашни тежки енергийни и финансови зависимости към други държави.


31 август 2012 г.