Създаване на мемориално място за жертви на болшевизма в Пловдив

Георги Пашев
Авторът на тази петиция

/ #15 До Биохимика,

2012-08-20 10:22

Аз съм християнин, католик, и в действията си се ръководя от вярата, доколкото ми позволяват възможностите.
Да, СДС имаше години наред мнозинства от интересчии в общината. Едно от тях хариза панаира на другаря Гергов. За това нещо дори и не благоволиха да се извинят на хората.
Ние ще се опитаме да върнем СДС на който наистина принадлежи: на идеалистите, на мечтателите, на десния избирател. СДС ще стане истинска дясноконсервативна партия, в която властват избирателите и Синята идея и това е въпрос на време. Ако не сега, след 50-100 години все ще стане. В най-лошия случай СДС ще умре и после ще се възроди от пепелта като птица феникс, защото интересчиите и измамниците идват и си отиват, но Синята идея остава.
Не се записвайте в партия СДС, но елате в движението, където има искрени идеалисти като Христо Марков, Иван Искрев и много други, които са и ще бъдат трън в очите на оялите се лобита в партията. Ние ги наблюдаваме, чакаме да допуснат фатална грешка, която да ни позволи да ги изритаме от Синята партия веднъж завинаги и да въведем пряка демокрация в нея.
Вие сам избирате какъв да сте, но ако бяхте вярващ, щяхте да приемете случващото се доста по-лесно и да знаете, че доброто побеждава винаги. Въпросът е КОГА. Можем евентуално да ускорим процеса, но дори и нас да ни нямаше, щеше да има други и доброто пак ще се случи. Да му мислят интересчиите и лобистите, които са обречени на провал.