УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

Преводач

/ #96 Mеждународните граници ще престанат да имат реално значение?

2012-08-16 12:41

В един форум на интелигентни хора се поставя под въпрос формулировката на т.1 в тази петиция: "1. От този момент, международните граници ще престанат да имат реално значение."

Това ме заинтригува и отидох пак на сайта на Кеше:
http://www.keshefoundation.org/fr/media-a-papers-fr/keshe-news/330-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology-the-2nd-international-presentation-how-to-become-axes-of-evi

и потърсих къде се говори за това, че "международните граници ще престанат да имат реално значение". Ето какво намерих (на страницата от горния линк):

"My call to citizens of this planet is simple and straightforward; join us and each other to serve our human race under one banner of mankind and not nationhood."

Превод: Моят призив към гражданите на тази планета е прост и ясен; присъединете се към нас и един към друг в служба на нашата човешка раса под един флаг на човечеството, а не на националността.

Ключовата дума в това послание е "nationhood". "Nationhood" означава не просто националност (nationality), a държавност, национално единство и идентичност; справка онлайн речника Мултитран (англо-руски):
http://www.multitran.ru/c/m.exe?l1=2&l2=1&s=nationhood

Какво може да означава това? Може би глобално правителство? Под чия шапка? Може би на извънземните? А може би и под шапката на добре познати ни замни играчи? Как ви се струва идеята - поставено под заплахата от 3-та световна война, човечеството се обединява "за вечен мир". Ами ако се подготвя ново глобално правителство, като се злоупотребява с естествените страхове на хората от война и мечтите им за мир?