Открито писмо до премиера Борисов за Морската градина на Варна


Гост

/ #35

2012-06-26 06:22

Мили хора. Премиерът излъга няколко хиляди човека на куп на третият ден от протестите в София (хора, които му избождат очите бидейки в самата Столица). Защо си мислите, че като му припомните, каква е била първата му заповед, като кмет на София!!! , ще се случи голямо чудо? Запасили са се с водно оръдие и срещу вас/нас - за да сте/сме мирни и кротки. Те не са го взели това водно оръдие, за да изметат изметта от туристи , които идват у нас ол инклузив за да пиянстват, нито за да мият улиците на прашният град. Направете и Вие Протест пред Парламента, и срещу вас ще скалъпят Контра протест , в защита на "Благоустрояването на това изоставено от Бога място - Варненска Морска градина, докарвайки 30 автобуса цигани, на които ще осигурят и водичка и сандвичи , и заплащане за пропуснатият работен ден ... Защото тяхното мото е - Ние го правим за Вас!!! Внимание !!! Ново гражданско движение, вмирисано по рождение.
Също Не забравяйте!!!
Преди два дена по Дарик Радио се обяви че:

Добромир Джиков - Кмета на Владиславово - заедно с още двама юнаци се канят да организират - Движение - "Модерна България"... В името на Гражданското общество - да се създаде гражданско движение което да участва в управлението на страната.
Когато бяхме на Гражданска среща с Добромир Джиков - кмет на Владиславово и Неделчо Михайлов, като представител на Паркове и Гаражи, израявайки своята гражданска позиция и с подписка, че ние живущите във Блок 301ви в кв. Владиславово гр, Варна - не сме съгласни прилежащият паркинг към Блок 301ви (5 от входовете по 8-9 етажа и по 3-4 апартамента на етаж) да се огради и да се използва за платен паркинг в полза на Община Варна , понеже няма място къде да паркираме от другата страна на блока, и се налага да паркираме в предблоковите градинки, което в зимни условия е почти невъзможно, никой не ни чу.
В момента Предблоковите градинки в Блок 301 на Кв. Владиславово са застлани с натрошен асфалт и жителите на Блока паркират там и по междублоковата поляна в близост. Допълнително - Паркингът - неизползван на обяд , когато колите ги няма - беше превърнат с малко боя в детска площадка, където децата от блока да играят, без опасност от бързо- движещи се автомобили и поради липса на детска площадка в близост. И ограждането му лиши децата от място за игра. Медията Varna TV, и предаването Мегаполис - отрази хубавата новина, как с малко боя, може от един Паркинг да се създаде прекрасно място за игра ... Но Varna TV премълча за проблема със паркинга на блока - който е и същата тази детска площадка трансформирана в последствие в платен паркинг, поради близките си връзки с Неделчо Михайлов.

И така - Честито ни ново гражданско движение, което ще отстоява правата на гражданите! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.408705512508574.92406.100001073869606&type=1