Kриминализиране на превъртането на километража на автомобили


Гост

/ #7

2016-10-01 06:00

Поредната българска простотия.

Може ли да ми отговорите при положение ,че автопарка в България е масово 15-20 годишни автомобили, на които пробега е върнат когато са внесени преди време и нямат никакв сервизна история.

Та как вие на тези автомобили ще доказвате пробег и сервизна история??? Особенно като в България те са сменили по няколко собственика и са обиколили кви ли не сервизи.

В белите държави хората имат пари да си купят автомобилите нови и отново никой не ги задължава да представят сервизна история при продажбата.

Господа не се самозълъгвайте, това няма да ни помогне на нас нито като купувачи нито като продавачи. Всичко се прави с цел да се приберат едни пари от група за нещо от което няма полза.

Току виж от утре са ни задължили да минаваме за задължително издаване на сервизни книжки по 50лв и отделно годишно да се дават към прегледите по още 15-20лв за заверяване.

Колкото има полза от екотаксата прибирана от две частни фирми и за която никой не знае къде отива толкова ще има смисъл и от тази глупост!

Вместо господата лобисти и тяхните верни послушки политиците да мислят как да изкарат някой лев от джоба на бедните българи да поработят върху подобряване на живота им.

И тогава някой ден ще можем да си позволим нови коли от магазина на които с радост ще поддържаме сервизна история!!!

Парлама голяма!!