В подкрепа на "писмото срещу Ирина Бокова" на Евгений Михайлов


Гост

/ #117

2016-07-31 17:40

Произходът и биографията на госпожа Бокова, се дължи на родова принадлежност, към партия с терористично минало. Сам бащата на Бокова е проявил своята подобна същност. А партията към която целият им род принадлежи,е забранена със закон. да се измами обществеността с промяната на името на тази партия, от БКП на БСП, не сполучи, защото всички по-сетнешни ръководители, вече на БСП, се позовават на 120 годишната си история. Такава история има само БКП. И други имена е имала винаги, когато иска да направи, завой във възприятията на хората.
Ирина Бокова, твърде вероятно е носител на задачи на международния комунизъм, и в частност тайните политически домогвания на Русия, към овладяването на ООН. Така че да не се допуска резултат подобен на гласуването срещу Русия при анексията на Крим и свалянето на Холанския самолет.
Считам че биографията й, биографията на родът й, е достатъчно показателен, за нечистоплътен материал, към когото би трябвало да имат доверие миларди хора по света. А за Генерален секретар на ООН, трябва да бъде човек, с човешко лице, с произход от държава, където управлението е с доказан хуманен подход, а лично той, да произхожда от семейство, в което човеколюбието е на първо място



Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...