Да подкрепим българския кандидат за генерален секретар на ООН


Гост

/ #126

2016-07-30 14:41

Нямам нищо против срещу Бокова или друг българин, но искам да знам какво тя лично е направила за България като нейн  интер представител?  Как тя е осветлила ситуацията в България, особено последните 26 г) пред света. Имам чувството, че ние диаспорците, българите, работещи и живеещи в чужбина - за по-кратко или по-дълго, допринасяме много повече отколкото разните дипломати и хммм представители (не говоря за огромната материална и финансова помощ, ковто внасяме в Родината, често пъти, пренебрегвайки собствените си нужди и нуждите на децата си)..

Например хората от другите държави не знаят какъв е стандарта в България. Когато казахме на американската снаха каква е заплатата в България тя попита: Но това е за седмица, нали? Казахме, че е за месец и тя се разплака, защото беше в България и видя цените.

Друга позната от Холандия каза, че българите не били усмихнати, а ние й обчснихме, че когато заплатата ти е 200-300 евро на месец и европейски цени за храна/стоки няма за какво толкоз да си усмихнат...Имаме и мн други подобни примери..

А иначе дипломатите си оправят тяхното положение. Всички знаем каква е еврозаплатката на кристалина въртиопашка. Интересно каква е заплатката на Бокова?  Важото е служенето на България и Българите и защитаването на техните интереси и стандарт..За сега не сме забелязали подобно нещо - последните 25г И това е страшно и безчовечно:(