Открито писмо до премиера Борисов за Морската градина на Варна


Гост

/ #268

2016-06-26 23:21

Защото не понасям продажничеството на политиците- бивши и настоящи !
Защото не понасям алчността и наглостта им!
Защото не понасям мисълта, че прекрасната ми страна е разграбена, смазана и почти унищожена от ненаситните , 26-години управляващи, техните синове и внуци з заграбили алчно всичко, което могат, строящи и радващи се на имането си !
Защото те, същите, всички управляващи съсипаха земята ни, унищожиха производство,селско стопанство, гори, води, въздух, и продължават да унищожават и малкото останало... Унищожиха и продължават с бесни темпове да убиват и народа!
И още...и още... И когато миналата седмица бях в Морската градина във Варна бях потресена- прекрасната Морска градина, която помня вече я нямаше- занемарена,  зле поддържана, алеята водеща до  басейна - в окаяно състояние...НО чешмата с двата дракона, които не зная какво точно символизират (освен култ към рептилиите и злото!!!)  е нова, гордо красяща новия басейн- и това следва да бъде гордостта на варненци !(???)  Морето, нашето прекрасно м,оре също бързо се унищожава. Всяка сутрин над блока, в който живея (София) сърцето ми се къса, когато  чуя неистово тъжния писък на десетки чайки. Те ровят по кофите за храна. Същото е и в други градове във вътрешността на страната !!! А скоро разбрах, че Община Варна ще слагат метални шипове на стълбовете, защото птиците ЦАПАЛИ града !!! Да сте чули някога подобно безумие ?!! Ами тогава италианците да вземат да унищожат всички гълъби на площада Сан Марко, та те цапат дворците, катедралите и всички старинни сгради отпреди векове .....И още нещо не разбирам - защо морската градина в Бургас е в прекрасен вид, поддържана , чиста, дори с отделна градина за кучета ?!! Значи може . Когато управата на града не присвоява безнаказано средствата, които трябва да отидат в полза на този град и живеещите в него. Варна, Варна, център на древни цивилизации и на безогледно ограбване от полудели от алчност !!!