Не на забраната за забрадките


Гост

/ #19

2016-05-20 12:41

Това е поредния опит за отклоняване вниманието на обществото от основните проблеми в държавата, като корупция, престъпност и безработица. Поредния опит за отнемане на свободи под предлога "национална сигурност". Нов-стар възродителен процес, който не е спирал срещу мюсюлманите. Най-гнусното е, че е подкрепено от всички политически сили начело с ГЕРБ, БСП и РБ.
Мюсюлманите в България сме също толкова българси граждани, колкото всички останали. Плащаме си данъците и спазваме законите. За награда получаваме презрително отношение, ежедневни обиди от най-високо ниво и прокарване на закони ограничаващи нашата свобода на вероизповедание. Неофашистите, така наречените "патриоти" всекидневно са канени по медиите да ни разясняват Исляма, но никой не попита мюсюлманите за това.
Това също така е опит според мен за спасяването на ДПС. Създаване на проблем, а след това предлагане на неговото решение. А, мюсюлманите за пореден път са разменна монета, евтина стока за постигане на определени политически цели!