Искаме награда за Милко, опълчил се срещу насилие над куче


Гост

/ #508

2016-03-29 10:58

Хората са страхливи и предпочитад да бъдат безпристрастни към определени ситуации. Подминават те ако припаднеш на улицата, или те бият, или ограбват.
Всеки се прави, че не вижда какво се случва около него, за да не си навлича неприятности особено ако някой от малцинствата (вече са повече и май не са малцинство).
Този мъж не се е страхувал да се опълчи срещу несправедливост, бруталност и безчувственост и то не извършена към човек, а към нещо още по-беззащитно - едно вързано и влачено куче!
На кой му пука за кучетата? На българите, на нас младите дори не ни пука за хората около нас, бият възрастни хора, ограбват ги, а около тях все едно няма никой нищо, че се намират на пазара или в градския транспорт!!!
Този мъж заслужава не само награда, но и УВАЖЕНИЕ!
Да получи присъда ще означава, че в тази държава няма хора! Нека погледнем всяка една друга държава, колкото и банално да звучи. Хора измъчвали животни направо си полежават в затвора за по 2-5 годинки и плащат солени глоби.
Замислете се. Тук мислят само как да усвоят повече пари за сметка на животните (давам пеимер с приюта в Сеславци, а има и още много). Не сме хора еееййй!!! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!