Против удължаване на учебната година от МОН
Гост |
/ #542015-11-25 17:24''ИМат гръбначни изкривявания и се стискат. " Ето това вече е НЕДОПУСТИМО и мон трябва да вземе много бързи мерки за отсраняването на подобни срамни ситуации в родното училище. Преди 89 год такива изкривявания се установяваха много рано при профилактичните ни прегледи, които имахме два пъти в годината. Аз лично имах ниска степен на изкривяване и след един такъв преглед веднага ме записаха на т.нар. изправителна/оздравителна гимнастика. Бях в 6-ти клас и в групата ни бяхме около 20-30 деца от 5-6 клас. Оставахме по 1-2 пъти седмично след училище и учителят ни по физ. въз ни показваше упражнения, които ние за около 40 мин изпълнявахме. Упражненията бяха препоръчани от специалисти и училищния лекар. След две години на занимания изкривяването напълно изчезна и сега въпреки че не съм така млад имам здрав и прав гръб. Подобно не могат да кажат моите интерфрендс, много от тях с училищни нелекувани изкривявания. Разбира се те благородно ни завиждат за грижите, които са били полагани за нас, а за тях не. Какво прави мон, освен да приема европари , които го правят зависим, и да унищожава българското образование и хората? За тоалетните изобщо не коментираме, още по-голям срам и унижение:( Кога ще се възстановят училищните лекари и зъболекари- децата ни имат нужда от тях, както и ние едно време имахме и както сега след толкова години оценяваме тяхната работа чрез нашето ЗДРАВЕ:)!! Кой говори тук за хмммм ''носталгия'':)))) |
|
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
Подкрепа за Диляна Гайтанджиева
Да запазим езиковите гимназии и часовете по чужд език
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
България не е за продан!
Бъдеще за децата и лица с увреждания
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За отваряне на още групи в детските градини и ясли в гр. Варна
Отсрочка за забраната на TPO – Да защитим професионалните салони в България!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Няма петиции