Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Н. Хаджиява
Гост

/ #1188

2011-05-24 12:35

Подкрепям Петицията по принцип. Не съм съгласна да се разстилат килимчета по тротоара, при положение ,че джамията е достатъчно голяма, да побере всички молещи се в нея. Молитвата е нещо лично, а не демонстрация!
Много бих се радвала да се намери някой, който да направи петиция притив свободното развяване на турското знаме на митинги на българска територия. Особена на такъв, на който се заявява, че Доган ще ни избира Президент.

Защо никой не повдигне този скандален сличай, а се раздухва абсурдния скандал пред джамията?! За последния, а и за всичко сторено до сега, Сидеров и сие се надявам да си получат най-после заслуженото.
Искаме да живеем свободно, спокойно и в разбирателство, както това е било с десетилетия, а не както сега, разпалвайки вражда за лични интереси, ни налагат сегашните политикани.
Ние сме суверенна държава! Обърнах се към всички достъпни за мен фактори, от които зависи да се повдигне този въпрос, а не само да се изисква от нас толеранстост. Не става въпрос за търпимост, а за национална независимост. Няма никаква реакция. Аз ли съм единствената, видяла показаното в централната новинарска емисия?!
Нека флаговете на чужди държави се веят с добро, така както повелява Конституцията, а не в интерес на определен кръг от хора, с користни подбуди.
Искам да живече в свободна България, на всички българи!