Петиция към главния прокурор Борис Велчев


Гост

/ #833

2011-05-23 11:06

Ами забавлявам се с Волен Сидеров още от 2001-2002 г, когато юрист последен курс продавах преса пред ДСКаса зад ЦУМ. Хубавото беше, че четях вестници донасита.
Мисля, че някак с времето се позабравиха изпълненията на това лице и съпругата му Капка Георгиева във в-к " Монитор". Тогава любима тяхна тема бяха световната еврейска конспирация срещу християнството и че апокалипсисът чука на вратата. Като на всеки който не се отчете като православен пасом, се разписваха адски мъчения в ярки краски. Та хем ми беше чудно как може четвъртият по тираж ( тогава) ежедневник да допуска такива безумия по страниците си, хем ми беше смешно, хем малко и ме побиваха тръпки.
Мислех си точно какво би станало, ако тоя никому неизвестен по онова време чичко със странен поглед по някаква случайност получи власт. Не вярвах много това да се случи. Ама на- времето взе че ме опроверга.
И вече не ми е толкова смешно, а тръпките им свикнах. Щото фактът, че такъв лидер може да има и най- малката значимост в политиката ни, за мене е окончателното доказателство за пълното и оскотяване. По- нататък мисля няма накъде. А от дъното по- надолу не може, така че нека бъдем оптимисти. Само политиците да не решат да копаят, за да стигнем още по- ниско.
Все си мисля, че за управлението на държавата е крайно наложително кандидатите за депутати да минават строг психопреглед. Има измислени достатъчно надеждни методи за диагностициране. Щото лудостта е заразна, а мен някак си не ме кефи тя да седи по банките на НС и да участва в определянето на бъдещето ми.