Не на гробище с крематориум в район Люлин

Сянката на Лошите ...

/ #24 Re: ГНевен

2013-07-12 17:34

#12: - ГНевен

И какво от това, че: позицията ни "личи", или че оставяме коментари, че ни известно че кметът на Люлин спи и т.н.. Всичо което знаем, мислим, говорим или пишем е безполезно, освен ако не последва ударно действие.

Едно е да сме против, друго е да се наложи радикален метод с който да се запорира всяка простотия докато не се получи народно одобрение. Не трябва по подразбиране да са опълномощени "отгоре" да си правят каквото си искат, а по подразбиране да е забранено и без референдум да е незаконно преминаването към действия неминали по НОВИЯ каналн ред. Обявяването в държавен вестник на глупости от този род или с бележки по това и онова табло също е порочна практика която трябва да наложим да бъде изкоренена. Наистина няма информация достъпна до населението и трябва да се разпространи такава. Смятам за най-важно място големите супермаркети. Не с флаери и скъпоструващи материали, а просто на 20 ключови места по 1 плакат с адрес към петицията/фейсбук/ дата и час на простест пред общината + някакво аудио, разказващо накратко проблема. Не само ще се заговори между хората като се съберат с приятели на вечеря, но и гладни журналисти могат да решат да си запълнят репортажите със ситуацията.

Всичко е постижимо, стига да има дори само един единствен човечец, който/която знае какво прави и да координира всеки доброволец в борбата с малоумието - хиляди ще застанат зад него. САМО НЕКА НЕ СЕ БАВИМ, а да си разделим задачките! Един ще се занимае с журналистическата ангажираност, друг с намирането и редовно поставяне под прожектора на (без)отговорницете по проблема, трети ще бие камбаната на народната бдителност (афиши, аудио, подписки и т.н. пред паркинга на всеки голям търговски обект например..), а четвърти и най-важен ще работи дългосрочно за прокарването на закони които да са в интерес на народа и да ломим онези закони направени в ущърб на народа за да не може вече самооблагодетелствали се и самооблагодетелстващи се единици да си волничат и безчинстват (така няма да отмахваме проблемите поединично, а вкупом - с радикални мерки).

 

МНОГО ХОРА СПРЯХА ДА РАЗЧИТАТ НА СЪСЕДА И СИ ИЗГАСИХА ТЕЛЕВИЗОРА И КОМПЮТЪРА ЗА ДА ИЗЛЯЗАТ И ДА НАТИСНАТ СРЕЩУ ПОВСЕМЕСТНАТА НАГЛОСТ! МНОГО СПРЯХА НО МНОГО ОСТАВАТ ... КАЖЕТЕ ИМ АКО ГИ ВИДИТЕ ...




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...