Петиция за референдум за обявяване на ДПС като противоконституцио

просто българин

/ #76 Re:

2013-06-01 21:15

#60: -

Петър Стоянович, министърът на културата, ходи с фес. И на каква култура ще ни учи - на турска. Мама ви мръсна, долна. Дори се е снимал с феса, а под снимката е написал: "През 1878 година онези ми отнеха всичко това!". Какво по-точно са му отнели!!! Част от османската империя, днешна Турция и за чийто поданик се смята? Да върви в шибаната Турция и там да ходи, ако ще и с 10 феса на главата. Тук е България. Единственото хубаво нещо, извършено от бай Тошо е в края на политическата му кариера и е прогонването на част от турчеещите се. Само идиот може да мисли, че в България има турци. Има наследници на потурчени насила българи и българки - еничари, изнасилени българки, впоследствие родили копелета и други, потурчили се за да спасят живота си. Не в България има турци, а в Турция има българи, които или не знаят, че са такива, поради асимилаторската политика, или ги е страх да се признаят за такива. Хайде да не ми говорят идиоти за толерантност разни ИДИОТИ - ТОЛЕРАНТНО ЛИ Е БИЛО ОТНОШЕНИЕТО НА МАНГАЛИТЕ ГНУСНИ ПО ВРЕМЕ НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ, КОГАТО СА ПОРЕЛИ КОРЕМИТЕ НА БРЕМЕННИТЕ БЪЛГАРКИ?! ТОЛЕРАНТНО ЛИ Е БИЛО ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ХРИСТИЯНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ, ОСТАНАЛО В ПРЕДЕЛИТЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ СЛЕД НАШЕТО ОСВОБОЖДЕНИЕ - ИЗБИВАНИ КАТО КУЧЕТА И РАПРАЩАНИ В РАЗЛИЧНА ЧАСТ ОТ ИМПЕРИЯТА С ЦЕЛ ДА БЪДАТ АСИМИЛИРАНИ. СЪЩАТА АСИМИЛАТОРСКА ПОЛИТИКА Е ИЗВЪРШВАНА ВЪВ ВСИЧКИ СЪСЕДНИ НАМ ДЪРЖАВИ С НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ, ОСТАНАЛИ ЗАД ГРАНИЦА. НАЙ-СМОТАНОТО ПЛЕМЕ НА БАЛКАНИТЕ СМЕ НИЕ. ПИКАЯ ВИ НА ТОЛЕРАНТНОСТТА. СЕГА ОТ ТОЛЕРАНТНОСТ ЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ 200 000 БЪЛГАРИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ДА РАЗДАДЕМ ПРАВОСЪДИЕ? С ПО 2 КАМЪКА В РЪКА! ПО ДРУГ НАЧИН НЯМА ДА СТАНЕ. ХВЪРЛЯТ ВИ НЯКОЯ ТРОХА И ВИКАТЕ: "ПОСТИХНАХМЕ... НЕЩО". ПОСТИГНАЛИ СТЕ ЕДИН ГОЛ. ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ПОСТИГНАЛИ АБСОЛЮТНО НИЩО. ДОКАТО НЕ ПАДНАТ ГЛАВИ.

http://www.1kam1.eu/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%81/item/505-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B8-%D1%81-%D1%84%D0%B5%D1%81

Новият министър на спорта проф. Мариана Георгиева:

Аз като професор по езика искам да кажа, че ще работя за политиката на Движението за права и свободи, така че вашите деца, когато ходят на училище в чантата си заедно с учебника по български език да носят и учебника по майчин език. В училището те трябва да учат и майчиния си език на четмо и писмо, защото това е езикът, с който се раждаме всички по волята на Създателя. Това е езикът на душите и сърцата и когато душите и сърцата молят за любов от създателя, те трябва да се молят на майчиния език. Този език трябва да се учи в училище. 

А бе, кой е майчиния език на българина?! Не е ли българския и азбуката не е ли българската?! ЕЙ какво смотано племе сме – това турско робство никога не е свършвало. Заради разни „толерантни“, а реално продажни тикви. А на всички идиоти, уж българи, но членуващи и членували в ДПС – такива като вас предадоха Левски, такива като вас ни предават и продават и днес. И даже те сами се предлагат за предатели, а не някой да им е опрял нож в гърлото. Ще повторим стихотворението, което ще замести "Аз съм българче":

Аз съм онбаши обичам
българи неуки да обричам
да забравят абв-то
всички да ви вкарам в ДПС-то.

Няма вече Ботев, Вазов
до един ги всички мразя
с Ердоган сме се разбрали
до един сме ви продали.

Няма вече „Дей зората“
да сричат във училище децата
няма „син съм на юнашко племе“
отново идва турско време.

Ето и далаверите й: http://offnews.bg/index.php/200187/ministarat-na-mladezhta-se-prochu-s-nezakonen-priem-na-albantsi