Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Непушач

/ #2457 Re:

2013-05-29 18:48

#4: Пушач -

До всяка ощипана девойка тип колегата Пушач - първо ти и твоите хора ограничихте нашите права, когато започнахте да пушите извън дома си. Сега ние просто искаме възстановяване на разновесието. Ти обаче искаш отново да ни потъпчеш. Чувал съм всякакви оплаквания:

1. Нарушавате правата ми! - както казах, нашите отдавна са нарушени и искаме справедливост. Все ни е едно какъв е бил мотива на политиците за въвеждане на забраната, ако в резултат от това ние сме по-здрави!

2. Защо да мръзна отвън, за да пуша? - ако аз правя секс без презерватив, моята приятелка ще забременее, а не твоята. Ако някой ме ритне в крака, мен ще ме заболи крака, а не теб. Така е и с мръзненето - щом ти искаш да пушиш, нормално е ти да мръзнеш, а не някой друг. Иначе си стой вътре и подтискай никотиновия глад! Можете да проверите в колко европейски държави е въведена забрана за пушенето - Европа е против пушенето извън дома. Не може да искаме само евросубсидии, а да пушим по ориенталски и да не признаваме правата на другите, а само своите собствени, господа пушачи! В нито един нормативен акт не пише, че хората имат право да пушат навсякъде и затова нямате такова право, което някой да наруши. Затова пък хората имат право да пазят здравето си и за това има писмени доказателства.

Тук има ли някое друго оригинално оплакване освен вече споменатите?